Comanda minima de 50 lei | LIVRARE GRATUITA la comenzi de minim 199 lei si pana la 5 kg

Top 10 jucării pentru câini în funcție de personalitatea lor

Top 10 jucării pentru câini în funcție de personalitatea lor

Fiecare câine are o personalitate unică, iar preferințele lor în ceea ce privește jucăriile pot varia în funcție de aceasta. Mai jos va prezentam 10 tipuri diferite de jucării pentru câini, împreună cu personalitățile potrivite pentru acestea:

  1. Jucării de mestecat durabile: Pentru câinii care iubesc să mestece și să ronțăie, cum ar fi rasele mai mari sau cele cu nevoi de mestecare mari, cum ar fi Labradorii sau Bulldogii. Recomandam oase durabile sau coarne precum Corn Natural Mijlociu de Bivol 27742. Totodata sustine igiena dentara si promoveaza respiratia proaspata. Ajuta la prevenirea tartrului si placii.

  2. Jucării de recuperare: Pentru câinii energici și dornici de mișcare, cum ar fi Border Collie sau Terrierii, jucăriile de recuperare, precum mingile și discurile zburătoare, sunt ideale pentru a-i ajuta să se răsfețe cu mișcare.

  3. Jucării inteligente și puzzle-uri: Pentru câinii inteligenți și curioși, cum ar fi Poodle sau Australian Shepherd, jucăriile care necesită rezolvarea unor puzzle-uri sau sarcini pentru a obține recompense sunt potrivite. Recomandam jucaria Dog Activity Solitaire 32017.

  4. Jucării zgomotoase: Pentru câinii cu personalitate jucăușă și veselă, cum ar fi Beagle sau Spanielii, jucăriile care produc sunete interesante sau zgomote pot menține atenția lor. In aceasta categorie puteti alege o varietate mare de produse, de la mingii la oase de cauciuc la jucarii de pluș sau alte jucarii in forme amuzante. 

  5. Jucării de tras și de jucat împreună: Pentru câinii sociabili și cei care se bucură de interacțiunea cu oamenii sau alți câini, cum ar fi Golden Retriever sau Boxer, jucăriile de tras sau cele care pot fi folosite în jocuri interactive sunt ideale.

  6. Jucării de apă: Pentru câinii care iubesc apa și activitățile acvatice, cum ar fi Setterii sau Labradorii, jucăriile flotante sau cele care pot fi folosite în timpul băilor pot fi distractive și utile.

  7. Jucării de război și sfâșiat: Pentru câinii puternici și cei cu tendințe de a sfâșia sau distruge jucării, cum ar fi Terrierii sau Rottweilerii, jucăriile rezistente la distrugere sunt o alegere bună.

  8. Jucării pentru masticație și gingivă sănătoasă: Pentru câinii cu nevoi de igienă orală sau care au tendința de a mesteca totul, cum ar fi Chihuahua sau Yorkshire Terrier, jucăriile pentru masticație pot ajuta la menținerea sănătății dentare.

  9. Jucării moale și de confort: Pentru câinii mai liniștiți și mai plini de afecțiune, cum ar fi Bulldog Francez sau Cavalier King Charles Spaniel, jucăriile moi, cum ar fi jucăriile de pluș sau pernele pentru căței, pot oferi confort și siguranță.

  10. Jucării pentru căutare și miros: Pentru câinii cu nasuri ascuțite și care adoră să urmărească mirosuri, cum ar fi Bloodhound sau Basset Hound, jucăriile care ascund recompense sau au o aromă atrăgătoare pot fi foarte interesante.

Amintiți-vă că preferințele câinilor pot evolua odată cu vârsta și schimbarea personalității lor, deci este important să observați ce tipuri de jucării îi atrag cel mai mult pe parcursul vieții lor.

Suport clienti Luni - Vineri / 09:00 - 18:00

0732993324 office@vivapets.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!